Økonomien afhænger af hvad du vil.

Jeg tænker at vi laver et lille andelsboligselskab hvis der bliver bygget lejligheder. En andel vil koste omkring 250.000 hvis vi bliver 4 enheder - og naturligvis lidt mere hvis vi er færre. Hvor meget dit byggeri vil koste er op til dig - er det genbrugsmaterialer eller nyt - kan du selv eller.. for mig er det ok det hele bare det overholder de lovkrav der nu er - og selvfølgelig at det ikke skæmmer udsigten for os andre :D

Hvis du vil bo til leje og dele med mig deler vi udgifterne, men som grundtakst er det det man kan leje et værelse ud for - uden skat - jeg mener det er omkring 2500.

Hvis du vil komme og bygge og gerne vil vente med at købe andel til du er færdig er det også ok med mig - bare du ikke forventer jeg kan godtgøre evt materialer hvis du opgiver undervejs - det har jeg ikke midler til - men hvis andre overtager kan du måske aftale noget med dem.

Økonomien for mig skal bare løbe rundt - hvis du har en anden ide om hvordan du gerne vil få det til at passe for dig - så lad os snakke om det :)

Det vigtigste for mig er at vi kommer i gang - økonomien skal helst ikke være en hindring :)