Jeg søger overordnet ligesindede der ønsker at leve grønt og frodigt med masser af glæde, grin, læring, fordybelse og ro et liv i balance inden i og uden for... og med masser af plads til at lave fejl, lære og prøve igen.

Nogle med interesse for at leve af og med jorden og lave skovhave og andre tiltag inden for permakultur samt masser af urter og blomster og hvad der eller giver skønhed og glæde.

Lige her og nu ville det være fint at starte med en, der vil leje sig ind og dele det jeg allerede har lavet nogenlunde beboeligt. Der er et ekstra værelse og så kan vi deles om stue, køkken og badeværelse med mere.  (Den der evt vælger den løsning kan så evt også være den der bygger videre på 1. salen og rykker derop når det er klar.)

Der udover søger jeg folk der vil bygge egne lejligheder i de tilladte udbygninger - de kan blive meget flotte,  jeg skriver mere under "Hvad har jeg" punktet.

For mig er alderen ikke vigtig, det der betyder noget er du har mod på og lyst til at skabe et dejligt sted sammen. Om du er 50+ som jeg og vi ender med det bliver et "olde kolle" :D eller du er ung og klar til at starte dit eget liv - eller du bare står et sted i dit liv hvor det er nu der skal ske noget andet eller...,?det ved jeg først når vi mødes